Arteo vízálló padló

Az ARTEO® laminált padló a művészet és a technológia találkozásából kelt életre. Ez a burkolat az eredetiséget és a magas minőséget testesíti meg. Az ARTEO panelek valódi vízállósággal rendelkeznek, így minden helyiségben megszelídítik a vizet – legyen szó konyháról, fürdőszobáról vagy nappaliról. Az ARTEO padlóval a víz többé nem probléma.

Továbbfejlesztett, innovatív klikk rendszerrel rendelkeznek. Ez a rendszer hatékony gátat képez a nagy mennyiségű vízzel szemben. A NALFA (Észak-Amerikai Laminált Padlóburkolatok Szövetsége) irányelvei szerint végzett tesztek megerősítették, hogy az ARTEO padlók extra hatékony 24 órás vízállóságot nyújtanak. A megaloc aqua protect rendszerrel ellátott padlók minden tesztet kiválóan teljesítettek, így bizonyítottan vízállóak.

Az ARTEO padlók a Kék Angyal minősítést is elnyerték. Ez az eredeti és legsikeresebb környezetvédelmi jelölés a világon, ami német minőséget képvisel. Az Arteo lapok felülete szinkronerezett, megszólalásig hasonlítanak a valódi fapadlóra. Emellett a lapok nem bocsájtanak ki káros anyagokat, így bármely padlófűtés esetén alkalmazhatóak. A speciális illesztés és az  Isowaxx speciálisan összeállított viaszkeverék, amelyet már a padlólapok gyártási folyamata során alkalmaznak,  tartós védelmet biztosít a nedvesség ellen és garantálja, hogy a víz ne szivárogjon be a rendszerbe. Az AC5 besorolásnak köszönhetően az ARTEO padlók akár forgalmas irodákba vagy éttermekbe is lerakhatók.